ПРИ ОГРОМЕН ИНТЕРЕС СЕ ПРОВЕДЕ ПАРАДЪТ НА ДОМАШНИЯ ЛЮБИМЕЦ В ДОБРИЧ

НОВИНИ

Над 70 животни дефилираха в първото издание на Парада за домашни любимци “Добрич 2009”. Инициативата се проведе в Центъра за защита на природата и животните и бе организирана от детските градини "Бодра смяна", "Дора Габе", "Приказен свят", "Весела", "Звънче" и "Любимка", членуващи в Сдружение с нестопанска цел "Добричко училищно настоятелство". Парадът нямаше състезателен характер. В него дефилираха домашните любимци на децата от детските градини  -  20 кучета, 14 папагала, 11 рибки, 7 котки, 6 хамстери, 6 костенурки, 2 канарчета, 2 птичета "Амадини", катерички, зайци и др.


 

За всички участници имаше награди, а детските градини получиха красиви купи, осигурени от “Клас олио”. Подаръци имаше и от клиниките "Вива вет" на д-р Добрин Добрев и "СС ВЕТ" на д-р Радослав Стойнов. Общинският съветник от ГЕРБ Кина Драгнева, която е директор на детска ясла “Пролет” подари на детските градини  интересни книжки. Гост на събитието бе и зам.-кметът на община Добрич Камелия Койчева.

Проявата протече при огромен интерес и се превърна в истински семеен празник, в който децата имаха възможност ба се забавляват с родители и преподаватели. След нея всички се разходиха и разгледаха ЦЗПЖ.

Репортаж от събитието имате възможност да проследите в интернет страницата на bTV в централнта емисия от 10 октомври - http://btv.bg. Снимки има в Галерия на сайта. Приятно гледане!

 

 

 

0 брой коментари


Вижте Детска градина "Бодра смяна" на по-голяма картаbodra-smyana.com on Facebook

Lost your password?