ПРЕЗИДЕНТЪТ НА НАБЕК ВРЪЧИ ЕВРОКАРТИ НА ДЕЦАТА ОТ ГРУПА "СЛЪНЧИЦЕ"

НОВИНИ

Председателят на Националната асоциация на българските европейски клубове /НАБЕК/ д-р Красимира Василева връчи карти на децата от IV група "Слънчице" към ЦДГ №8 "Бодра смяна" за членството им в детския клуб "Европейски звездици". Това стана на тържество в двора на учебното заведение в Добрич.


Клубът съществува повече от година и в него ще членуват всички малчугани към детската градина. В клуба са били проведени множество занимания, в които малките деца са научили интересна информация за страните-членки в ЕС.
Представителят на проекта за Европейския парламент „Отново в училище” /Team Europe Junior/ Явор Панев връчи на децата подаръци с информация за Европейския съюз, както и миниатюрна книжка с хартата за правата на човека на всички езици от Стария континент.
Официално днес малките абитуриенти на ЦДГ "Бодра смяна" връчиха сертификат на директора на детската градина Мария Христова, който удостоверява, че на името на забавачницата в съзвездието Лира е кръстена звезда, която ще носи името Bodra smyana.
Утре е последният на малчуганите от група "Слънчице" в детската градина. На специално тържество те ще получат своите удостоверения, които директорката Мария Христова заяви, че са отлични.

0 брой коментари


Вижте Детска градина "Бодра смяна" на по-голяма картаbodra-smyana.com on Facebook

Lost your password?